I 2018 gikk fem studenter sammen for å danne en studentbedrift.
For akkurat ni måneder siden fortalte vi at vi la ned Fredagsfilm som et AS. Tilværelsen var ustabil. Vi flyttet til forskjellige steder, vi ønsket å prøve nye ting og en verdensomspennende pandemi gjorde ikke situasjonen noe bedre. Ni måneder har gått, og tilværelsen har stabilisert seg. Derfor kan vi nå komme med en glad-nyhet: Fredagsfilm AS er tilbake!

Det stemmer! Vi har etablert Fredagsfilm AS på nytt. Fortsatt samme gjengen, samme pågangsmotet og samme lidenskapen. Denne gangen satser vi for fullt! I første omgang går kun Mikael inn som 100% ansatt, mens de andre fullfører studiene.
Fredagsfilm lager film, reklame og content.
Med video som virkemiddel hjelper vi bedrifter med markedsføring, merkevarebygging, rekruttering og formidling. Vi tar oss av forarbeid, produksjon og etterarbeid. Gjennom definerte mål utarbeider vi innhold som passer bedriftens strategi.

Vi produserer alt fra informasjonsfilm, reklamefilm, testimonials og produktfilm, til eventfilm, how-to-videoer, Q&A-videoer, SoMe-innhold, vlog og rekrutteringsfilm. Du skal heller ikke se bort ifra at det dukker opp noen fiksjonsprosjekter innimellom.

Framtiden ser lys ut, og vi håper at du vil være med oss på reisen ved å følge oss på våre sosiale kanaler.
Back to Top